“Ik ga altijd op zoek naar datgene wat de persoon tegenover me onderscheidt van de persoon die ik gisteren tegenover me had. Dat maakt dat je scherp blijft. Wanneer je genoegen neemt met het herkennen van de overeenkomsten tussen je klanten verlies je je capaciteit om met vernieuwende en creatieve oplossingen te komen. Niemand wordt blij van een ‘copy-paste’ advies. Jij als klant niet. En ik als adviseur niet.”

Over Nancy

Van 1997 tot eind 2011 ben ik werkzaam geweest als belastingadviseur (fiscalist) en financieel planner. In deze periode heb ik mijn opleiding fiscaal recht (mr.) aangevuld met de opleiding tot financieel planner (MFP). In deze jaren ben ik uitgegroeid tot allround sparringpartner van een zeer brede klantengroep en zakelijke dienstverleners, waaronder banken, juristen, verzekeraars en andere ondernemers. In 2012 heb ik Rohen Fiscaal opgericht.

Elke keer een nieuwe puzzel
De fiscale wereld is voor de meeste mensen ondoorgrondelijk. Als fiscalist is het al hard werken om bij te blijven in alle regelgeving en jurisprudentie. Maar dat hele grote doolhof, dat is intrigerend. Wanneer mensen bij me komen met een ingewikkeld probleem, weet ik lang niet altijd hoe de weg naar de uiteindelijke oplossing zal lopen. Wat ik wel weet, is dat we die oplossing zullen vinden. Een probleem haarscherp krijgen, tot op de kern fileren, dat is waar het mee begint. En nooit, nooit, nooit het belang van je klant uit het oog verliezen.